Nieuws

We mogen weer gedeeltelijk open!

Blokjesland mag weer (gedeeltelijk) open!

Naar aanleiding van de persconferentie van 23 februari mogen wij weer gedeeltelijk open. Het zal als volgt in zijn werk gaan.

U dient een tijdvak te reserveren, dit kan door een email te versturen naar info@blokjesland.nl . Het is niet mogelijk om telefonisch of op een andere manier een tijdvak te reserveren.

In deze mail zet u uw gegevens, telefoonnummer, een dag en voorkeurstijd waarop u langs zou willen komen. 1 dag van tevoren ontvangt u een bevestiging met het tijdvak waarin u welkom bent. We delen iedereen in, in een tijdvak van 1 uur.

Mocht u toch verhinderd zijn dan ontvangen wij graag een afmelding.

Het is mogelijk om voor 2 personen te reserveren, maar dit moet wel worden aangemeld. Dan kunnen wij hier rekening mee houden met de indeling.

U dient minimaal 1 dag van te voren een tijdvak te reserveren, de tijdvakken zijn beschikbaar op woensdag- en vrijdagmiddag tussen 13 en 17 uur en zaterdag tussen 9 en 17 uur.

Verder vragen we u om de huidige coronamaatregelen in acht te nemen.

Vanaf 5 maart is het niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen voor losse lego. Bestellingen van voor 5 maart worden nog in behandeling genomen.

Nieuwe openingstijden

Vanaf 1 september hebben we nieuwe openingstijden!

Je shopt dan niet alleen op woensdag, vrijdag en zaterdag bij ons, maar ook op donderdag!

In de afbeelding hiernaast zie je onze nieuwe openingstijden.

Geen NK Shovelrijden dit jaar!

Helaas moeten we dit jaar, i.v.m. COVID-19, het NK Shovel rijden annuleren. Uiteraard kunnen jullie thuis blijven oefenen, want we gaan er vanuit dat we dit evenement volgend jaar gewoon weer kunnen doen! 

Natuurlijk zijn we wel gewoon open, dus wees welkom!

Blokjesland Nieuws 21 augustus 2020

Op vrijdag 21 augustus is er weer een nieuwe Blokjesland Nieuws de deur uit gegaan. Wil je onze nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur ons dan een mailtje, dan zorgen wij dat de volgende ook naar jou verstuurd wordt!